3R   Productions


Marianne Jørgensen & Ron Roach, forfatter & tegner af Den Magiske Tommelfinger. Hun er dansk, han er amerikaner. De er gift og bor i København, kan lide at rejse og campe i Danmark og rundt i Europa.

Marianne siger: "Som pædagog manglede jeg tit en bog hvor jeg kunne snakke med børn om indholdet i det jeg læste højt for dem. På den baggrund skrev vi bogen. Fokus er på et barns oplevelser ud over det sædvanlige."

Bogen er 32 sider i A-5 format.
Prisen er 35 kr. pr stk (+ post)


Hvis I er intresseret i at kontakte os for at bestille kopier af bogen eller har nogen kommentarer: mariannedarmachakra@gmail.com (ellers brug cut & paste link)
mariannedarmachakra@gmail.com

Forresten, en digital kopi af Den Magiske Tommelfinger, og den tidligere (men endnu ikke udgivet) Mads På Stop er også lagt på denne website i den danske afdeling af den
3R Home Page.En anden bog fra 3R Productions, men på amerikansk engelsk: ADAM OUT OF EDEN er en roman om et forældreløs Bigfoot barn opdraget blandt menneske. Adam vokser op til at blive ganske stor og behåret, men også meget menneskeligt. Han er helten, vi er de monstre. Og så skal han prøve at finde de andre Bigfoot folke derude i skoven, selvfølgelig.

Tilgængeligt som en Kindle E-Bog på Amazon. Søg bare under titlen.

www.amazon.comEndnu en (amerikansk) bog fra 3R Productions, et fantasi eventyr basered på Tarotkorterne: CROWN THE CLOWN.

Clown er en idiot klovn blandt en lille band sigøjner der kommer til byen Tarro, lige da an særlig ond trollmand angriber og bortfører Wand, datter til hoffets troldkvinden Luminata. Clown er en idiot fordi den ganske samme troldman, "Otius the Old and Evil", havde kastet en forbandelse på hans for-forfader for 7 generationer siden, og så har han og al sine efterfølger været uden intelligence. Sigøjnerne presentere Clown til troldkvinden Luminata, som en muglihed for at redde den bortførte Wand: løft Otius' forbandelse; give Clown de 7 tabte intelligencer tilbage på en gang, og se hvad han kan. Tilgængeligt som en Kindle E-Bog på Amazon. Søg bare under titlen.

www.amazon.com