Updated March 2012

Hi, folx:

og en hilsen på Dansk


So here's my home page, welcome. If you came here from an "armageddonquest" search you might be looking for comix and stories; if you're some friend of mine (Hi!) you might just be looking in to see what I'm working on (playing with) these days; and if you just got here by accident and have no idea of who "3R" is you might just be looking for cheap entertainment. Well, you came to the right place.


Because this web site is full of stories --I consider the telling of tales to be a kind of shamanistic thing that people do and have always done, in many different ways & forms, simply because the human spirit refuses to be contained just within the Here & Now -- pretty philosophic, huh?

Anyway, that's my excuse for drawing comic books, writing stories & songs, and once I finally realized the storytelling potential of the "home page concept" it became another instrument to play, a new art form to develope, and a way to publish all this stuff I just happen to be doing anyway.

News Updates

Ron

about AQ about SONGS about TALES about COMIX about REAL

.
(By the way, if you don't know that the
weird language below is DANISH , then
this page might not do so much for you.)
So: back to linguistic safety

Hej med jer:

OK, denne er en ret udansk hjemmeside, men fordi den sidder på en dansk Internet server synes jeg at jeg måske skulle skrive en lille forklaring på dansk for dem der snubler over denne mystiske "home page" hvor det hele foregår på engelsk (eller som I danskere insisterer på at kalde det, "på Amerikansk"). Jeg formoder dog, at hvis I er kommet så langt ind i denne hjemmeside, kan I godt forstår en hel del english alligevel, men så velkommen.

For dem der ikke kender mig, er jeg en Amerikaner der har boet i København i 28 år nu, men har haft forbindelser med Danmark i mere end 45 år: jeg er faktisk en af dem I kalder for "68'er" fordi jeg var boende her også dengang. Efter 2 år som soldat i Tyskland, blaffede jeg rundt i Europa, og til Afrika og Indien-- og mens jeg var i Danmark blev jeg forelsket i en smuk "danish girl", som jeg aldrig glemte, selv om jeg tog tilbage til Staterne. Efter 16 år kom jeg tilbage bare for at besøge Marianne, og nu har vi lige holdt vores sølvbryllupsfest. Et sandfærdigt romantisk eventyr. Suk!

Hvis der er nogen derude som ikke er så sikker på sproget, men er interesseret i hvad der foregår her på denne "website", har I måske forstået at jeg har lavet en amerikansk tegneserie der hedder "Armageddonquest", hvilket måske er et uforståeligt og usædvanligt sammensat ord-- fordi jeg selv har digtet ordet--det betyder "Apokaplypsens Riddertogt", eller noget lignende. Idéen er fra den sidste bog i Biblen, Johannes' Åbenbaring : den med Kristus & Anti- Kristus i det profeterede endelige slagsmål imellem Gud og Satan ved Jordens undergang...dramatiske begivenheder, lige noget guf for en tegneserieskaber.

Også på denne web-site kan du finde en helt masse andre tegneserier, enkelte billeder, journalistiske artikler, sange, noveller, film manuskripter, en roman "in progress", en hyldst til København, o.s.v. Så her er den samling af stort set alting jeg har skrevet og tegnet over mange år, plus alle de nye projekter jeg arbejder på nu. Værsågod.

med venlig hilsen, 3R

Tilbage